Alla hönsen hemma och färska ägg i köket

Lästips Alla lästips. 24 apr 2015.

Alla hönsen hemma och färska ägg i köket 

av Anna Billing


För alla som någon gång drömt om att ha egna höns som går och pickar därhemma i trädgården men också för den som bara tycker att ägg är bra mat. Matskribenten Anna Billing förverkligade sin dröm och skaffade några kyckling som nu har blivit till sju stycken hönor som gör precis så, går och pickar i hennes villaträdgård. De äter rester från familjens hushåll och värper fina ägg som sen används flitigt i matlagningen.

Förutom trevlig läsning om hönornas dagliga liv får vi en hel del praktiska tips och många härliga äggrecept för både vardag och fest. 


/EvaRSS

1 kommentar

  • En alldeles underbar bok med allt ifrån hur lekstugan förvandlades till hönshus för några ytterst personliga hönor, till kloka råd om hur jag bäst ska kunna lyckas med ex posherade ägg eller flera olika maränger, majonnäser åkk annat som kommer från ägg. Har lånat boken, men kommer absolut att köpa den!
    Kia Gabrielsson. 18 maj 2015 (Svara på inlägg | Abuse)

Kommentera

Namn *
E-post *
Kommentar *
 
Skriv in kod
Villkor
 

Lästips

Det finns mängder av kokböcker, det ges ut en om dagen i Sverige! Men det finns också en annan typ av böcker om mat, kloka böcker om det vi odlar, föder upp, köper och äter. Här finns ett urval, tipsa gärna om fler!


Medlemsannons-pa-sajten-NY-animerad-3
Kräv ingrediensförteckning på alkoholdrycker!