Konsumentguiden

Mina Bilder. 13 nov 2018.

I Konsumentguiden har vi samlat flera av våra guider på ett ställe. Här hittar du alla Ä-märkta produkter, men också vår Livsmedelsguide, vår E-nummerguide och vår Säsongsguide. Och den fungerar lika bra i mobilen, perfekt när du står i butiken.


InstruktionsillustrationEnkel att använda i mobilen
Spara Äkta varas konsumentguide som en ikon på din smartphones hemskärm (stöds av de flesta telefonerna), så kommer du åt den lika enkelt som andra appar, men utan att behöva ladda ner den från appbutiker.


  1. Spara länken konsumentguiden.aktavara.org som bokmärke på telefonens hemskärm (sker på lite olika sätt i olika telefoner).
  2. Ikonen nedan läggs nu till på din hemskärm och du klickar helt enkelt på denna för att gå till den.
RSS

2 kommentarer

  • Jag blir fruktansvärt besviken o förbannad på er organisation som tydligen går ut på att smutskasta och förtala alla som arbetar med Li smeden. När jag hörde om utnämningen av årets bluff trodde jag inte mina öron. Innehåll och ursprung framgick av förpackning då är det ingen bluff. Jag har arbetat i 40 år inom livsmedel, framför allt med färskvaror i grossistled. Dom riktiga bluffarna återfinns bl.a inom invandrarledet i.butik och torghandel. Skrämmande hur den handeln får fortgå. Undersök den i stället där det finns fog för anklagelse om bluff. Mvh. Margaretha
    Margaretha wasteson. 27 jan 2018 (Svara på inlägg | Abuse)
  • Som alla vet lever inte kronhjortar vilt i Lappland, så det är bara larvigt att kalla detta bluff. Det är lika lite bluff som att sjömansbiff inte görs på sjömän, hur många sjömän det än är på förpackningen. Korvkaka är heller inte är gjord på korv och oxjärpar är inte är fågel. Normal allmänbildning måste man kunna kräva av människor. Förresten: det är mer grönsaker och vatten än kött i köttsoppa - bluff det också?
    Andreas Axelsson. 4 feb 2018 (Svara på inlägg | Abuse)

Kommentera

Namn *
E-post *
Kommentar *
 
Skriv in kod
Villkor
 

Medlemsannons-pa-sajten-NY-animerad-3
Kräv ingrediensförteckning på alkoholdrycker!