Not on the Label

Lästips Alla lästips. 12 nov 2008.

The Guardian-journalisten Felicity Lawrence är efter 20 år som mat- och konsumentreporter Storbritanniens främsta granskare av livsmedelsbranschens sortiment och sätt att fungera. Hennes bok fick mig att förstå hur det moderna brödet fuskas fram, hur färdigrätterna proppas fulla med tillsatser och hur lite vi vet om den mat vi dagligen sätter i oss. Omskakande ­särskilt reportaget från kycklingfabriken ­ och en av mina drivkrafter bakom projektet att skriva Den hemlige kocken. (Penguin Books, 2004)

/Mats-Eric Nilsson
 RSS

2 kommentarer

  • Hej! Uppföljaren till denna bok är "Eat your heart out". En kollega till mig läste den och hon - för att använda en kliché - aldrig kommer att bli densamma igen. Boken har totalt förändrat hennes liv och hon har gått ner 9 kilo på tre veckor genom att lägga om sin kost och välja bort kemikalier i maten.
    Anahita. 17 feb 2009 (Svara på inlägg | Abuse)
  • Bra tips. Har beställt boken och ska skriva lite om den under Boktips så fort som möjligt.
    Eva / Äkta vara. 22 feb 2009 (Svara på inlägg | Abuse)

Kommentera

Namn *
E-post *
Kommentar *
 
Skriv in kod
Villkor
 

Lästips

Det finns mängder av kokböcker, det ges ut en om dagen i Sverige! Men det finns också en annan typ av böcker om mat, kloka böcker om det vi odlar, föder upp, köper och äter. Här finns ett urval, tipsa gärna om fler!


Medlemsannons-pa-sajten-NY-animerad-3
Kräv ingrediensförteckning på alkoholdrycker!