Äkta varas sponsorer

 

GULDSPONSOR:
Äkta vara har f.n. ingen guldsponsor. Är ditt företag intresserat?


SPONSOR:

http://www.ordfront.se

"Ordfront förlag är unikt på den svenska bokmarknaden. I en bransch som alltmer domineras av ett fåtal stora utgivare utgör Ordfront ett tydligt alternativ. Det är det enda större svenska förlag som ägs av en ideell förening. Genom att bli medlem och köpa våra böcker gör du det möjligt för oss att fortsätta en djärv utgivning om politik, globaliserings- och samhällsfrågor, sedan många år det som de flesta förknippar med Ordfront."

Ordfront har givit ut samtliga av Mats-Eric Nilssons böcker, Den hemlige kocken, Äkta vara, Döden i grytan, Smakernas återkomst, Saltad nota och Måltidens magi (utkommer april 2017)SPONSOR:

sphinxly_banner1

"Sphinxly är en webbyrå i Stockholm bestående av 7 kreativa personer. Vi har järnkoll på bra webbdesign, rätt teknik och har intressanta idéer för att stärka ditt varumärke på webben. Vi har sedan 2002 byggt ett hundratal hemsidor med ett och samma mål - att öka intäkterna för våra kunder. Vi gör hemsidor med mål att stärka ditt varumärke, underlätta för besökaren - och öka ditt förtroende. För att stå ut i mängden krävs rätt typ av meddelande presenterat på rätt sätt - med en nypa "glimten i ögat". Det är det vi gör."
Vill du vara med här?Medlemsannons-pa-sajten-NY-animerad-3