Färdiglagade middagar för två, lagade på riktiga råvaror. Som på restaurang, fast hemma. Alla 13 Backup-rätter från Kitchenwiz är Ä-märkta.

"Tänk om man gjorde med vardagsmiddagen som man gör i restaurangköket - man förbereder maten."
- Pär Hamberger, grundare av Kitchenwiz så gott som klart.

Är du sugen på en Bouef bourgignon eller en Coq au vin, men vill slippa slitet? Då kan Kitchenwiz färdiga rätter vara lösningen.

Pär Hamberger är köks- och kvalitetsansvarig och har lagat mat på professionell nivå i mer än 25 år. Bland höjdpunkterna finns toppmötet 2001 mellan EU och USA där stats-, regeringschefer inklusive USA:s president George W. Bush serverades på den egna krogen Råda Säteri. Efter 12 framgångsrika år med Råda Säteri bestämde sig Helena och Pär Hamberger 2009 för att satsa på Kitchenwiz – så gott som klart.

Grunden i verksamheten är tjänsten Already, där kunden prenumererar på tre förberedda middagar i veckan. Det är dock de frysta helt färdiglagade rätterna i serien Backup, perfekta att ta fram och värma när det är ont om tid, som är Ä-märkta.

Rätterna går att beställa direkt från Kitchenwiz för hemleveranser i Göteborg med omnejd, men de finns också i till försäljning i den fysiska butiken i Billdal samt i nätbutikerna Mat.se och Mathem.se.

"Härliga råvaror från lokala leverantörer, varierad och vällagad mat från grunden är självklara ingredienser för oss."

Se alla deras Ä-märkta produkter (Backup) >>Några exempel på deras Ä-märkta produkter:

Annons