Känner du någon som – precis som vi – tycker att det ska vara färre tillsatser och mer mat i maten? Här kan du ge bort ett medlemskap i Äkta vara till den personen. Som medlem stöder man föreningens arbete och får vårt medlemsbrev samt rabatt på föreläsningar och andra evenemang som vi arrangerar.

Känner du någon som – precis som vi – tycker att det ska vara färre tillsatser och mer mat i maten? Här kan du ge bort ett medlemskap i Äkta vara (orgnr: 802431-1279) till den personen.

Som medlem stöder man föreningens arbete och får vårt medlemsbrev samt rabatt på föreläsningar och andra evenemang som vi arrangerar.

Vill du själv bli medlem, klicka här >>

Medlemsavgiften är 200:- kr per år.

OBS! Medlemskapet gäller ett år från den dag då medlemsavgiften betalats (alltså  inte kalenderår). Man kan också betala för två eller tre år.

Efter att vi fått betalningen skickar vi dig en länk till ett gåvobevis som du kan skriva ut och ge bort. Obs! Vi skickar inget bevis eller någon bekräftelse till mottagaren.
 

Fält med asterisk (*) är obligatoriska.


 Information om den blivande medlemmen 
  
  
  
  
  
  
  
  
 OBS! Viktigt att e-post är korrekt ifylld.
  

Vi vill också gärna veta lite mer...


 Information om dig som givare 
  
  
  
  
  
 Information om gåvan Om du vill tidstyra din gåva så har du här möjlighet att sätta ett datum före vilket mottagaren inte kommer att få medlemsbrev eller annan kommunikation från oss.
Annons