På Resta gård vistas bondgårdsdjuren ute året runt, växer upp i naturlig takt, på enbart obesprutat gräs, hö och en spannmålsgiva. Kultingar, lamm och kalvar är med sina mödrar tills de inte vill dia längre. Den KRAV-certifierade gården har eget litet mejeri och charkuteri där råvaror från den egna gården förädlas utan tillsatser och nitrit.

Att själv föda upp djuren och förädla på en och samma gård är unikt och något som säkerställer kvalitén och garantin att det bästa skett i alla led, från vad djuren matas med, hur djuren växer upp och behandlas vid slakt till sista kryddningen och smaksättning innan försäljning. 

Resta gård har erfarna kockar som förädlar kött och mjölk till mathantverk såsom korvar, rimmade och torkade charkuterier, smaksatt yoghurt och andra mejerier, köttbullar och hamburgare med högsta möjliga kötthalt, smaksatta med ekologiska kryddor och vanligt salt.

Gården kan besökas på lördagar och söndagar 11-16. Gårdsbutiken har kafé och förtäring och stort utbud av varor som gillas av dem som gillar att laga mat och odla i trädgården.

Deras hemsida >>

Hitta dit med Google maps >>

Se alla deras Ä-märkta produkter >>

Några av deras Ä-märkta produkter:


Annons