Semestern är slut och det är dags för Äkta vara att ge sig ut i landet. Efter att ha deltagit i Ekoreko-zonen på Malmöfestivalen är det nu dags för matfestival i Uppsala.

För mindre än två veckor sedan medverkade Äkta vara på Malmöfestivalen. Tillsammans med Green matmarknad pratade vi tillsatser, matkvalitet och matglädje i det skånska solskenet.

I helgen drar vi istället norrut. Den 1 och 2 september kommer vi att finnas på Bondens egen matfestival i Uppsala. En kulinarisk smakhelg med mathantverk och mataktiviteter från hela Uppland. Kom och träffa oss i vårt tält vid Parksnäckan i Stadsträdgården! Passa också på att delta i vår spännande tävling. Priser finnes.

Vi står bredvid korvbloggaren Kristofer Franzén, som också kommer att visa hur man gör riktig korv på scenen. På scenen kommer dessutom författaren Mats-Eric Nilsson att på lördag prata om vad det egentligen är vi stoppar i oss. På söndagen blir Äkta varas ordförande Björn Bernhardson intervjuad på scenen av konfrenciern och matskribenten Jens Linder.

Läs mer om festivalen och festivalprogrammet på deras hemsida >>

I oktober kommer Äkta vara dessutom att återigen delta vid mässan Econow i Münchenbryggeriet i Stockholm.

Äkta vara på Malmöfestivalen 2012
Bild från Malmöfestivalen.

 

Annons