Kocken & Grisen älskar mathantverk och i köket i Roslagen pågår ständigt kreativ verksamhet. Alla produkter är resultatet av åratal av experimenterande.

Kocken & Grisen tillverkar charkuterier, såser och kryddblandningar för hand, i liten skala, på Väddö i norra Roslagen. Utan tillsatser och med råvaror av högsta kvalitet.

Sortimentet är uppdelat i två delar varav den ena består av charkuterier – prisbelönta salamikorvar, samt luftorkad skinka, karré och kotlett. Får- och fläskkött hämtas från närliggande gårdar och vildsvin från skogen.

Den andra delen i Kocken & Grisen-hantverksprodukter är skafferidelen, här hittar vi fermenterade chilisåser, grillsåser och kryddblandningar som är speciellt framtagna med grillen i åtanke.

Kocken & Grisen har sedan 2014 erbjudit cateringupplevelser utöver det vanliga och till en början tillverkades produkterna endast till grillfester och event. Men numera finns deras charkuterier och skafferiprodukter tillgängliga i flera stora och små butiker, samt i webb-butiker.


Till företagets hemsida >>

Kocken och Grisen på Instagram >>

Se alla deras Ä-märkta produkter >>

Exempel på deras Ä-märkta produkter:


Annons