Virtuous Vodkas äkta smaker röner försäljningsframgångar  blir lättare att få tag i.


Från och med mars kommer företagets förpackning med sex småflaskor, med företagets alla smaksatta vodkor, att finnas på hyllan i hela 71 Systembolagsbutiker. På restaurangsidan har det också blivit lättare att få tag i produkterna då två tidigare leverantörerna nu har utökats med ytterligare tre.


− Sedan lanseringen 2013 har vi sakta men säkert gjort framsteg och det är glädjande att vi senaste tiden har uppnått dessa mycket viktiga framgångar, säger Claes Stenmark, grundaren till Virtuous Vodka. Vi går också väl rustade in i 2015 med nytt kapital och fler nya aktieägare och med en stark tro på vårt mål att vara en stor aktör att räkna med år 2020.


Utöver den inhemska försäljningen exporteras Virtuous Vodka också till en handfull länder i Europa, men företaget har också en kund på andra sidan jordklotet.


− När vi träffade Virtuous på mässan Bar Convent Berlin 2013 och testade produkterna blev vi helt överväldigade av konceptet och kvalitén. Nu när vi erbjuder produkten till våra kunder har responsen varit otrolig - när de fått prova märker de direkt den hantverksmässiga kvalitén. Konsumenterna gillar också den vackra flaskan och de naturliga färgerna, och tycker det är roligt med ett svenskt vodkamärke som finansierats via crowdfunding med mantrat att skapa en äkta vodka helt utan fusk, säger Lisa McGee, ägare och vd för The Liquor Baroness i Australien.


Virtuous Vodka finns i smakerna Raspberry, Bitter lemon, Vanilla, Sea Buckthorn, Ginger och Chili. Till skillnad från andra märken innehåller de inga tillsatser eller aromämnen, utan får istället all sin smak och färg direkt från respektive råvara. Alla sex är Ä-märkta.


Annons