Kocklagad, Ä-märkt mat i en liten låda! Sedan varumärket Chef in a box startade för drygt ett år sedan, drar de in i butik efter butik och gör det möjligt för oss att handla restaurangmässig mat att lägga på den egna tallriken hemma. 

Bröderna Spiridon-Calais och Nicklas Larsson har alla jobbat på finkrogar och blivit mer och mer intresserade av hantverket och de rena råvarorna.

– Chef in a box var ett sätt för oss att vandra vidare från de gastronomiska restaurangerna till en ny vardag, bättre anpassat till livet som småbarnsföräldrar, säger Pierre Spiridon-Calais, i en artikel i det senaste numret av Butikstrender.

Sedan starten är varenda portion av Chef in a box Ä-märkt, vilket varit viktigt för dem. Inte ens korven innehåller nitrit.

De är rädda om sina leverantörer och förhandlar aldrig om inköpspriset. 

– Vi vill hellre motivera våra leverantörer till att fortsätta med det goda arbetet och bibehålla den kvalitet vi vill erbjuda folket.

Nu börjar också pubar, hotellrestauranger och nattklubbar visa intresse. Ibis hotel är ett sådant exempel. Det är ett sätt att låta den egna kocken kunna gå hem på kvällen och samtidigt kunna erbjuda gästerna riktig mat.


Läs hela artikeln i Butikstrender>>

Håll utkik på deras Facebook-sida>> var i vilka butiker de har demonstration

Här kan man köpa Chef in a box>>


 

Annons