Äkta vara vill tacka alla medlemmar som var med och för era intressanta och nytänkande idéer om hur Äkta vara kan fortsätta utvecklas framåt! Fortsättning följer... 

Ny styrelsemedlem
Äkta vara välkomnar vår nya styrelsemedlem Lars T Andersson som ersätter Anna Mellfors. Lars har erfarenhet av att grunda och driva företag i olika branscher och är även styrelseordförande i Nordisk Råvara (främjar livsmedel som gynnar hälsa och miljö) samt i analysföretaget Redeye. 

Han startade för över 10 år sedan restaurangen Blue Light Yokohama med mottot "Ät som en Japan" och anser att frågan "Vad ska jag äta?" är starten på många av de mest intressanta och viktigaste diskussionerna i dag. Svaret finns, enligt honom, i de friska jordarna.

Övriga styrelsemedlemmar är: Christian Callert (ordförande), Christina Möller (vice ordförande), Björn Bernhardson (ledamot), Ulrika Brydling (ledamot), Eva Bernhardson (kassör), Johannes Cullberg (ledamot), Olga Grönvall Lund (suppleant). Läs mer om styrelsen här >>

Höjd medlemsavgift
Stämman beslutade också om att höja medlemsavgiften från 200 kr/år till 300 kr/år (pensionärer får dock vara kvar på 200kr). Stämman beslutade även om en medlemsavgift på 30 kr/månad, i det fall föreningen beslutar att införa månadsmedlemskap. 

Stadgeändring
En minimal stadgeändring klubbades också, som innebär att en styrelse kan bestå av 4-6 ledamöter utöver ordförande och suppleant. Tidigare var det 4 eller 6.


 

Annons