Inför alla hjärtans dag kommer vi på Äkta vara att sprida vår kärlek till den riktiga maten i Mood-gallerian i Stockholm. Den 7 och 11 februari medverkar vi i evenemanget "In the mood for love", som ska ge dig och din partner inspiration inför den stundande kärleksdagen.
Kärlek till på moodÄkta vara inspirerar dig att bjuda din käresta på riktig mat – fri från tillsatser, aromämnen och industriella ingredienser. Med oss finns två av ett växande antal företag som tillverkar eller importerar Ä-märkt mat. 

Smaka på Due Santis varsamt tillverkade och naturligt smakande oliver eller utsökta schweiziska ostar från vårt senaste tillskott: Terroir-Suisse. Vi visar vad riktig matkvalitet är!

På plats finns också Mats-Eric Nilsson, matjournalist och författaren till böckerna Den hemlige kocken och Äkta vara, som gärna pratar med dig om mat och matfusk. Han tar också med sig sin senaste bok Smakernas återkomst och signaturpennan.

Förutom Äkta varas deltagande kommer det även att bjudas på en drink, erbjudande från butikerna, studiofotografering, rundvisning, konstutställning och tävling.

Tid: Torsdag den 7 feb (för tjejer) och måndag den 11 feb (för killar), kl 18-20.
Plats: Mood-gallerian, plan 3, kvarteret Norrlandsgatan-Regeringsgatan.

Evenemanget är gratis, men kräver föranmälan, vilken görs här >>

Annons