Flera har hört av sig till oss och frågat om Äkta vara finns som mobilapp. Någon sådan har vi fortfarande inte, men däremot har vi gjort sidan mobilvänlig.

Den som har varit inne på sajten de senaste dagarna kanske har märkt att vi har gjort om lite, särskilt om den använder en smartphone eller surfplatta.

Sajten är numera gjord med responsiv (eller "följsam") webbdesign. Det innebär enkelt förklarat att webbsidan automatiskt anpassas efter den skärmstorlek som datorn, plattan eller mobilen har.


I datorläget ser den fortfarande sig lik ut, men i mobillägena har det skett en desto större anpassning, bland annat med den nya utfällbara menyn i toppen.

Vi håller fortfarande på att trimma in de sista detaljerna och jobbar även på att längre fram fräscha upp den grafiska designen på sidan, samt förbättra navigeringen i listor med E-nummer, livsmedel och Ä-märkta produkter.

Hoppas att ni gillar den nya sajten.

PS. Ni vet väl förresten att man kan lägga en länk till www.aktavara.org som en bokmärkesikon på de flesta smarta telefoners hemskärm. Då blir det lika lätt att gå till hemsidan som att öppna en app. På en Iphone väljer du "Lägg till på hemskärmen" när du gör bokmärket. DS.


Annons